Tropické počasie bude pokračovať

Začiatok júla bude slnečný a horúci. Prázdniny nám prinesú tropické počasie.

Nasledujúci prázdninový týždeň nám prinesie ďalšiu dávku teplého vzduchu a teplotné hodnoty sa budú dvíhať na veľmi vysoké čísla. Bio predpoveď je 3 – mierna záťaž, ktorá znamená reumatické bolesti kĺbov či bolesti hlavy. V pondelok sa budú teploty pohybovať v intervale od 27 do 36 stupňov Celzia.

Ako hovorí pranostika „keď dážď padá na Navštívenie Panny Márie, potom prší počas celých dní.“ V ďalších dňoch sa budú objavovať prehánky a búrky, preto si prichystajte dáždnik. V utorok sa teplota vyšplhá na 33 stupňov Celzia. V stredu sa teplota bude pohybovať do 30 stupňov, počas dňa sa objavia na niektorých miestach prehánky a búrky z tepla, vo štvrtok teplota vystúpi na 31 stupňov Celzia. V piatok, na svätého Cyrila a Metoda, očakávame podobné počasie, kedy sa budú teploty pohybovať od 25 do 32 stupňov Celzia.

Som šéfredaktorkou Nitrianskeho hlásnika, ktorý tvorí tím mladých ľudí zaujímajúcich sa o aktuálne dianie a mapujúcich novinky z Nitry a okolia. Sme súčasťou televízie Nitrička, vďaka ktorej podchytávame dianie nielen prostredníctvom online sveta, ale témy ďalej rozvíjame aj v rámci nášho vysielania. Ak máte požiadavku na reportáž, sťažnosti, tipy alebo námety, neváhajte ma kontaktovať na adrese miriama.polakova@nitrianskyhlasnik.sk alebo na telefónnom čísle 0915/595 261

Televízia Nitrička

Forgot Password