„Účastníci sa dozvedia viac o káve a odhalia spolu s nami tajomstvá praženia a prípravy kávy na praktickom workshope. Získajú tak cenné rady od odborníkov a aj si vyskúšajú praženie kávy,“ informovala Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre.
Kávový workshop sa bude konať 7. a 11. novembra.
Prednášky 7. 11.
Od zrnka po šálku (Mateus Bonato, Fiyeli Coffees)
Káva – významný nealkoholický nápoj (Eva Ivanišová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre)
Výberová káva – Vieme, čo pijeme? (Matúš Varády, Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach)
Praktický workshop 11. 11.
Tajomstvá praženia a prípravy kávy (Eva Ivanišová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre)
Na workshop je potrebné prihlásiť sa cez formulár. Počet miest je obmedzený.