Zlodejka s ukradnutými šperkami ušla z Nitry taxíkom do neďalekej obce. Návšteva policajtov ju neminula

Cieľ jej cesty zistili u dispečingu taxislužby.

foto: FB Polícia SR – Nitriansky kraj

Mladá žena sa vybrala lúpiť na Dolnočermánsku ulicu v Nitre. Preskočila plot a cez dvor sa dostala až do rodinného domu, kde ukradla niekoľko šperkov. Pri odchode z domu ju však stretla 63-ročná majiteľka. Na otázku, čo tam robí, jej zlodejka len odpovedala, že ju poslala dcéra a ušla preč.

Po oznámení krádeže boli na miesto vyslaní policajti, ktorí najprv pátrali po podozrivej na mieste. V okolí sa im ju nepodarilo nájsť ani s presnejším popisom.

„Našli však svedkov, ktorí im uviedli, že žena nasadla do taxíku,“ uvádza nitrianska krajská polícia. Konkrétny cieľ jej cesty zisťovali na dispečingu taxislužby.

Žena sa nechala odviesť do obce Cabaj-Čápor, kam smerovala aj policajná hliadka. „Keď ju našli vyzvali ju, aby preukázala svoju totožnosť a začali s jej vypočúvaním,“ opisuje polícia.

Žiadali ju tiež o vydanie ukradnutých vecí.

V krabičke, ktorú im 30-ročná páchateľka odovzdala sa našli rôzne šperky. Boli medzi nimi retiazky aj retiazky s príveskami, prívesky, prstene, náušnice, náramkové hodiny, kľúč a predmety rôzneho tvaru zo žltého kovu a strieborného kovy, ktoré si uložila do posteľnej obliečky.

„Policajti žene obmedzili osobnú slobodu a bola umiestnená do cely policajného zaistenia. V prípade ďalej prebiehajú potrebné procesné úkony,“ dodala polícia.

Máte k článku pripomienky, námety alebo nápady, kontaktujte ma na mailovej adrese: monika.hozakova@nitrianskyhlasnik.sk

Televízia Nitrička

Forgot Password