Upršané počasie bude pokračovať

Začiatok nového pracovného týždňa by mal byť poriadne upršaný. Počasie bude naďalej pochmúrne, vhodné na pozeranie televízie a čítanie dobrej knihy. Aké počasie nás teda čaká?

V pondelok bude počasie pod vplyvom zvlneného studeného frontu u nás pokračovať. Na väčšine územia bude výdatne pršať, miestami bude veternejšie ako bolo v nedeľu. Teplota vystúpi na 16 až 23 stupňov Celzia.

V utorok už zrážok a oblačností výraznejšie ubudne. Ráno bude pomerne chladné, väčšinou 11 až 5 stupňov Celzia. Cez deň sa oteplí na 17 až 23 stupňov Celzia.

V stredu sa počasie bude znova meniť. Zrážky sa vyskytnú len ojedinele. Vzduch sa ohreje na 19 až 25 stupňov Celzia.

V závere pracovného týždňa to na žiadne teplotné zmeny nevyzerá. Vo štvrtok bude zväčša polooblačno, ale miestami sa môžu vyskytnúť prehánky alebo ojedinele aj búrky. Teplota sa nezmení, 19 až 25 stupňov Celzia a na oblohe pribudne viac oblakov.

V piatok opäť bude pokračovať otepľujúci trend. Najvyššia denná teplota sa udrží v rozpätí 19 až 26 stupňov Celzia a ojedinele sa môžu vyskytnúť prehánky.

V sobotu bude polooblačno, sem – tam sa vyskytnú prehánky a občasný dážď. Teplota vystúpi na 23 stupňov Celzia. V nedeľu by sa malo trošku ochladiť, teplota bude v intervale od 11 do 17 stupňov Celzia.

zdroj ilustračnej fotky: fb Denis Herák

Som šéfredaktorkou Nitrianskeho hlásnika, ktorý tvorí tím mladých ľudí zaujímajúcich sa o aktuálne dianie a mapujúcich novinky z Nitry a okolia. Sme súčasťou televízie Nitrička, vďaka ktorej podchytávame dianie nielen prostredníctvom online sveta, ale témy ďalej rozvíjame aj v rámci nášho vysielania. Ak máte požiadavku na reportáž, sťažnosti, tipy alebo námety, neváhajte ma kontaktovať na adrese miriama.polakova@nitrianskyhlasnik.sk alebo na telefónnom čísle 0915/595 261

Televízia Nitrička

Forgot Password