Chcel uniknúť policajnej hliadke

Vo vrecku mal podorivú látku a na krku prikaz na dodanie do výkonu trestu.

39 ročný vodič motocykla Yamaha si skomplikoval život. Pri jazde v obci Lužianky nereagoval na znamenie STOP! dávané hliadkou Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry a začal unikať smerom na krajské mesto. Na križovatke s Vinárskou ulicou odbočil vpravo, kde ho policajti predišli a zablokovali jeho jazdný pruh. “Motocyklista sa však pravdepodobne plne nevenoval vedeniu motorky, nesledoval situáciu v cestnej premávke a išiel príliš rýchlo, pričom ľavou časťou motocykla narazil do pravej strany policajného služobného auta Volkswagen Golf. Vodič motocykla sa pri dopravnej nehode ľahko zranil a bol prevezený do nitrianskej nemocnice,” informuje polícia SR na svojej sociálnej sieti.

K zraneniu policajtov nedošlo. Dychová skúška u zasahujúceho vodiča služobného auta bola negatívna a u vodičovi motocykla bola na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv.

Muž policajtom dobrovoľne vydal plastový obal s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny, pričom vzniklo podozrenie, že ide o dávku omamnej a psychotropnej látky. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Po vykonaných lustráciách navyše vyšlo najavo, že na muža je vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody za predchádzajúcu trestnú činnosť.

Televízia Nitrička

Forgot Password