Na svätého Jána, otvára sa k letu brána

Po upršanom týždni sa opäť budeme tešiť letným dňom.

V pondelok očakávame počas dňa malú, len miestami prechodne zväčšenú oblačnosť, v popoludňajších hodinách ojedinele prehánky alebo búrky. Denná teplota vystúpi na 26 až 31 stupňov Celzia. Viať bude mierny prevažne severovýchodný vietor.

Utorok so sebou prinesie slnečné počasie, len ojedinele sa objavia prehánky. Teplota popoludní dosiahne 27 až 32 stupňov Celzia.

V stredu bude pokračovať slnečné a veľmi teplé letné počasie. Teplota sa vyšplhá do 33 stupňov Celzia.

Vo štvrtok bude najteplejší deň v budúcom týždni. Za slnečného počasia vystúpi teplota na 35 stupňov Celzia. Popoludní a večer sa objavia búrky.

V ďalších dňoch sa zmiernia horúčavy. Za slnečného počasia sa bude počas dňa teplota pohybovať v intervale od 24 do 32 stupňov Celzia.

Som šéfredaktorkou Nitrianskeho hlásnika, ktorý tvorí tím mladých ľudí zaujímajúcich sa o aktuálne dianie a mapujúcich novinky z Nitry a okolia. Sme súčasťou televízie Nitrička, vďaka ktorej podchytávame dianie nielen prostredníctvom online sveta, ale témy ďalej rozvíjame aj v rámci nášho vysielania. Ak máte požiadavku na reportáž, sťažnosti, tipy alebo námety, neváhajte ma kontaktovať na adrese miriama.polakova@nitrianskyhlasnik.sk alebo na telefónnom čísle 0915/595 261

Televízia Nitrička

Forgot Password