Nezmyselná smrť primára a frontmana kapely Dr. Zetor

Frontman nitrianskej skupiny a primár psychiatrie František Kuzma podľahol zraneniam v dôsledku dopravnej nehody.

Včera 13. júna približne o 15.30 došlo na Hlohoveckej ceste v Nitre k tragickej dopravnej nehode. Obeťou sa stal cyklista, ktorý po kolízii s vozidlom zraneniam podľahol.

„51 ročný cyklista prechádzal popri kolóne áut po pravom okraji cesty. Nakoľko prvé vozidlo už odbočovalo vpravo, došlo k stretu s cyklistom. Zrážka s nákladným vozidlom mala pre cyklistu fatálne následky,“ informuje Polícia SR Nitrianskej kraja.

Zdroj: Polícia SR – Nitriansky kraj

Či bol niektorí z účastníkov nehody pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok polícia zisťuje. „U 37 ročného vodiča nákladného auta policajti alkohol v dychu nezistili. U nebohého cyklistu bude prípadná prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve,“ hovorí polícia. Priebeh dopravnej nehody a miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. „V prípade je Okresným dopravným inšpektorátom v Nitre vedené trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia,“ dodáva polícia. Okolnosti dopravnej nehody pomôže odhaliť prítomnosť znalca z odboru cestnej dopravy.

Obeťou dopravnej nehody je František Kuzma, ktorý dlhé roky pôsobil v nitrianskej Fakultnej nemocnici ako primár Psychiatrickej kliniky. Lekár bol známy aj z hudobnej skupiny DR. Zetor, ktorá bola v minulosti hosťom v Televízii Nitrička.

Monika Hozáková

Máte k článku pripomienky, námety alebo nápady, kontaktujte ma na mailovej adrese: monika.hozakova@nitrianskyhlasnik.sk

Televízia Nitrička

Forgot Password