Predpoveď počasia: Teploty budú stúpať

Dni budú teplejšie a podľa predpovedí možno aj oblačnejšie.

Foto ilustračná: Pixabay.com

Pondelok 20.3.

V úvode nového týždňa bude počasie polooblačné až oblačné, miestami prechodne zamračené, ojedinele so slabým dažďom. Denné teploty budú dosahovať najviac 13 až 18 stupňov. Na severe Slovenska má byť o niečo chladnejšie. Fúkať bude slabý premenlivý vietor.

Utorok 21.3.

V utorok nás čaká podobné počasie. Oblačnosť môže byť najmä v severnej polovici prechodne až veľká. Na severe sa ojedinele objavia prehánky a dážď. „Najnižšia nočná teplota 6 až 1 st., v údoliach ojedinele chladnejšie. Najvyššia denná teplota 14 až 19, na severe väčšinou okolo 12 st.,“ predpovedá Slovenský hydrometeorologický ústav. Fúkať bude prevažné slabý vietor.

Streda 22.3.

Nasledujúci deň sa očakáva polojasné až oblačné počasie s prechodne veľkou oblačnosťou a ojedinele slabými zrážkami. Najvyššie denné teploty sa budú pohybovať od 16 do 21 stupňov, v noci najnižšie od 6 do 1 stupňa, v údoliach i menej.

Štvrtok 23.3.

Spočiatku bude oblačnosť miestami zmenšená, inak oblačná až zamračená. Na severe sa môžu vyskytnúť prehánky, dážď a búrky. Maximálne teploty cez deň dosiahnu 13 až 19 stupňov. V noci sa ochladí na 8 až 2 stupne.

Piatok a víkend

„Prevažne veľká, len ojedinele prechodne zmenšená oblačnosť. Na viacerých miestach dážď, prehánky, výnimočne búrky. Sneženie len vo vysokých polohách. Najnižšia nočná teplota: 9 až 2 st. Najvyššia denná teplota: 9 až 15, spočiatku až do 20 st.,“ uvádza SHMÚ.

Televízia Nitrička

Forgot Password