Budúci týždeň sa poriadne zapotíme

Posledný augustový týždeň bude poriadne horúci. Počasie bude priať návštevníkom kúpalísk, či iných vodných plôch. Teploty vyskočia na tropickú hranicu 30 stupňov Celzia.

Naďalej sa u nás bude udržiavať teplá vzduchová hmota, v ktorej nás len lokálne budú rušiť prehánky a búrky, predovšetkým v popoludňajších hodinách.

Prvé dva dni bude veľmi teplo, maximálne teploty budú v intervale 26 až 34 °C. Popoludní sa môžu vyskytnúť prehánky a búrky, ktoré môžu byť aj intenzívne. Zafúka nám južný vietor s rýchlosťou 13 km/h. V noci vystúpi teplota na 20 °C.

V podobnom duchu by mali pokračovať aj nasledujúce dni. V stredu bude jasno až polojasno. Teploty budú v rozpätí 27 až 34 °C, nočná teplota bude ustálená na 20 °C. Vo štvrtok bude jasno až polojasno, cez deň pri prechodne zväčšenej oblačnosti možnosť prehánok a búrok. Ortuť na teplomere sa vyšplhá na 32 stupňov Celzia. V piatok očakávame podobné počasie a na oblohe pribudne viac oblakov. Teplota bude v intervale od 29 do 33 °C.

Cez víkend bude slnečno, ale okolo sobotného poludnia sa môžu objaviť prehánky a búrky. Denná teplota vystúpi na 32 °C, bude fúkať juhovýchodný vietor, ktorý dosiahne rýchlosť okolo 15 km/h. Podobné počasie nás čaká aj v nedeľu, teploty sa vyšplhajú na 31 °C.

Som šéfredaktorkou Nitrianskeho hlásnika, ktorý tvorí tím mladých ľudí zaujímajúcich sa o aktuálne dianie a mapujúcich novinky z Nitry a okolia. Sme súčasťou televízie Nitrička, vďaka ktorej podchytávame dianie nielen prostredníctvom online sveta, ale témy ďalej rozvíjame aj v rámci nášho vysielania. Ak máte požiadavku na reportáž, sťažnosti, tipy alebo námety, neváhajte ma kontaktovať na adrese miriama.polakova@nitrianskyhlasnik.sk alebo na telefónnom čísle 0915/595 261

Televízia Nitrička

Forgot Password